Bullar, däckbyten och mycket mer!!

Heej!! Idag har det varit en riktigt kul dag, det börjar kanske inte så jätte skoj Max drar ner tre blomkrukor så hela golvet var fullt av blomjord jag fattar inte att jag aldrig hinner med den grabben!! Så det var bara att hämta dammsugaren å städa upp allt! Sen åker jag, syrran och Max till Forsa och bakar bullar det var riktigt mysigt och jättegoda blev dom.

Mimmi har sina vinterdäck i Forsa så jag och hon går ut för att byta till dem haha ja vi fick ett gott skratt iaf!! vi klarade det men de tog ett tag! Först fick vi upp bilen å bytte de första däcket å vi tyckte att vi var super duktiga sen skulle vi sänka bilen då har domkraften fastnat så de går inte att sänka bilen, så då får vi leta en nu domkraft, tillslut så går det och vi byter till de tredje däcket och då har sommardäcket rostat fast vi sparkar vi sliter och skriker men nget händer de sitter fast som sjutton men med mycket många om och men får vi loss däcket tillslut och vi sätter på de andra däcket och när allt är klart märker vi att det är punka på däcket :-( så då fick vi ta bort de igen och åka å fylla det sen när det var klart skulle vi ta det sista däcket men då får vi inte bort fälgen och alla skruvmejslar vi testar passar inte in på skruven så Mimmi får åka med tre vinterdäck och ett sommardäck in till en verkstad i stan som fick hjälpa henne med skruven och de bytte även däck åt henne :) haha lite små kul tycker jag!!


Å nu är det kväll igen...imorgon ska jag, Max, min kusin och hennes barn åka till badhuset och bada det blir nog skoj för våra barn :-)

Sov så gott!!

Kramar

Kul med sina vänner!!

Hallå!! Snacka om att jag har haft en bra dag idag, först var jag med syrran till hälsocentralen sen gick vi en promenad runt lillfjärden! Sedan mitt på dagen träffade jag  Maria, Linda och hennes dotter Felicia som e såå söt! Det var sååå skoj att träffa er vänner jag hade verkligen en toppen dag idag! tänk alla galna minnen vi har hahah så skoj!! Men det här är bara början på ett stort äventyr hihih!! Vi små gick runt i affärer sen var vi och fikade på jambo :) sen följde tjejerna med mig hem till mitt stökiga hem :P!

Senare på kvällen gick jag till systrarna å käkade mat och nu precis har jag och Antonia gått runt lillfjärden det var jätte skönt!! Nu ska vi sitta i soffan å käka popcorn:P


Nä ha en bra kväll!!   Tack för idag tjejer  vi ses snart igen:)

KRAMAR

Vad gör mig glaaaad!! :-) Vad gör mig ledsen :-(

Min underbara älskade lilla son, han är det BÄSTA som har hänt mig!
Mina underbara systrar som ställer upp i vått och torrt!
Mina underbara föräldrar som alltid stöttar mig genom mitt liv!
Mina underbara släktingar som också alltid stöttar mig genom livet!
Mina underbara vänner som alltid orkar lyssna på mig och mitt tjat!

Jag är verkligen glad att jag har så många runt mig jämt som bryr sig om mig och vill mig väl! Vad skulle man göra utan ALLA ER!??? Jag känner ibland att jag inte visar hur mycket ni betyder för mig! :-) <3


Det som gör mig väldigt ledsen!

Är allt skitsnack alla håller på med!
Alla som inte kan vara glad för den andres skull!
Allt hat som finns i världen så tråkigt!
Att man inte som människa kan vara ärlig mot varandra!



Jag kan bli väldigt djup ibland och tänka väldigt mycket speciellt när jag är ute och går mina promenader hur livet är och varför vi finns här på denna jord...vi jobbar och jobbar för att tjäna pengar bara för att vi måste ha dem för att leva och för att kunna känna oss trygga! Men det är verkligen knepigt attt vårat liv går ut på att jobba och jobba istället för att leva med våra nära och kära och ta vara på dagarna...men nu när livet är så här så får man ibland stanna upp och tänkaom och fundera över om allt slit är värt att göra eller om det är bättre att åka hem till sina barn, föräldrar, vänner, släktingar mm??? Jag själv stannar upp ibland och påminner mig om att leva lite i nuet och ta dagen som den kommer och  jag kanske inte behöver städa varje dag utan istället vara med min son och leka med honom!!


Jag har även läst en bok om och om igen i många år nu!! Den heter:

Dumpa honom han vill faktist inte ha dig!!

Den är så bra man känner igen sig själv så mycket i den, hur vi tjejer tänker!! :-) om man har ett förhållande eller är singel tycker jag att du ska läsa den för den ger en styrka att fatta beslut istället för att du sitter hemma om kvällarna och väntar på att han ska höra av sig eller maila..men det gör han inte eftersom han inte är intresserad av dig!! Den är superbra LÄS den!! den är rolig också för det är tjejer/kvinnor som skriver in och berättar hur deras förhållanden är och de har alltid så dåliga ursäkter över varför killen/mannen inte hör av sig!


Nä men det var väl lite för mig den här gången!!

Mycket kärlek från mig!

Dagarna.....

Dagarna dom bara går och går..jag fattar inte riktigt vart dom tar vägen?? Igår fredag trodde jag att det var måndag :) då hänger man inte med mycket!!  MAX har nu börjat fått sin 5:e tand så han är lite snorig och ledsen om nätterna och det kan man ju förstå de måste ju göra väldigt ont!? Nu är det söndag i morgon och då ska Max till sin pappa och jag ska försöka sova och städa! Men som vanligt så hittar jag alltid på något annat att göra kanske går ner till Mimmi å hänger där?

Har inte så mycket att skriva om just idag mer än att jag älskar min son så otroligt mycket och att han växer för varje dag som går och blir mer och mer en egen person med uttryck och miner :-).

Jag kanske ska ut och jogga i morgon om det inte är allt för trist väder skulle ju vara väldigt bra!! Man kanske får med syrran också :-)

Nä sov gott nu, ni glömmer väl inte att ställa tillbaka klockan :-)

Puss

Kallt!!

Hua vad det ska vara kallt både ute och inne! Det är verkligen inte så varmt här hemma sitter i soffan å små fryser med en filt runt mig! Nu i helgen var Max hos sin pappa och jag och syrran hade tjejmiddag det var mysigt! Senare kom det även några grabbar på förfest det blev en riktigt lyckad kväll tycker jag! Sen på lördag morgon var man väldigt seg jag gick ner till syrran och blev kvar där hela dagen sen när hon skulle väg vid sex gick jag hem till mig! Då var det bara att ta en dusch och sen drack jag lite vin det var mysigt jag skulle gå ut men var så trött så jag stannade hemma. På söndag morgon gick jag en runda runt lillfjärden det var jätte skönt sen så kom Max hem till mamma igen :-) åå vad jag har saknat min lilla prins. Han blev så glad när han fick se mig och även jag blev det.

Idag har jag gått en promenad med Max runt lillfjärden sen var det hem och städa hela lilla huset:-) det behövdes kan jag säga! Nu sitter jag här med mig själv i soffan Max har sovit i två timmar nu det är så skönt att jag har fått in honom på rutiner han somnar mellan 7 och 8. Sen har man lite egen tid och det behöver man för man ska hinna plocka undan och kanske diska, tvätta mm. :-)

Nä nu ska jag kika på tv!!

Ha det så bra kraam!!

Härligt väder!!

PNu har det hänt väldigt mycket!! Var på bröllop den 4 oktober min kusin gifte sig det var det finaste bröllop jag har varit på det var så mycket starka känslor det bara sprudlade KÄRLEK <3 det var verkligen jätte vackra!

Nu i helgen har jag haft min kusin på 11år här det var jätte roligt vi myste verkligen på och gick promenader  varje dag en gång på morgonen och en gång på kvällen det var jätte skönt! Jag har börjat med att gå två gånger varje dag det är verkligen skönt att komma igång lite grann. Idag när jag gick blev jag sugen på att börja jogga runt lillfjärden så jag funderar på att göra det när Max åker till Magnus i morgon! :) får se om jag är lika sugen då?

Nu äntligen har jag börjat fått ordning i mitt lilla hus jag stor trivs här i lilla Hudik det är såååå mysigt. Nu fattas bara lite små detaljer som ett sofföverdrag och gardiner :)

Nu är det bara en månad kvar tills MAX blir ett år!! Vet inte riktigt vad han ska få av mig?? Har funderat på nån jätte stor lekställning! För han fick sin tredje vagn nu i veckan..å den är jag super nöjd över :)



Kraam på er!!



Flytt!!

Nu har man blivit hudiktös igen :) det känns så underbart så skööönt att komma till stan igen! Jag och Mimmi i varsit litet hus..Jag fick börja med att måla om hemma hos mig för det var skit ful färg på väggarna...så jag bestämmde mig för att ta en brun fondvägg och resten ljusgrått...jag och Mimmi målade i mörkret dagen efter såg vi att vi hade målat ljusljus rosa på väggarna :) ahha ja det får bara gå orkar inte hålla på något mera just nu.

Jag är verkligen glad över att få bo så här!

Max börjar bli stor nu, idag drog han sig upp på soffan helt själv :) lilla sparven. Nu snart är det bara en månad kvar tills han fyller ett år och vart de året har gått det kan jag inte fatta!! Han gör så roliga ljud nu han pratar med katterna och med alla som skriker eller pratar..han vill verkligen få fram ett ord!!

NU orkar jag inte skriva så mycket mer för tillfället! vi hörs igen :)

KRAMAR

RSS 2.0