Flytt snart!!

Hej hej nu är det inte långt kvar tills jag och Mimmi får flytta in i våra små hus den 1 okt får vi flytta in jätte skoj jag längtar verkligen.  Nu i veckan som var grattade vi mamma det var skoj att träffa lite släktingar. Jag Mimmi och Max åkte upp till pappa och hans hotell i Hoting det var jätte skoj jag har inte träffat honom på 5 månader så det var skoj. Vi var på utflykt i två dagar, en dagen åkte vi runt och kollade på trakten sen idag var vi på "björnsafari " men tyvärr kom det inte nån björn pappa sa att det går jätte många björnar där men inte när vi skulle se förstås! Jag kaninte tänka på något annat än att jag ska få flytta snart verkligen snart och det ska bli så skoj att jag och syrran ska bli grannar.

Nu har MAX blivit 10 månader och han börjar verkligen att bli stor nu och få egna viljor som inte jämt är så roliga att ha att göra med fast han är verkligen en snäll liten grabb!

Nä nu ska jag ta och tvätta färdigt och sedan slänga mig i säng och joppas på att jag hinner sova nån timme innan Maxen vaknar och ska ha välling.

God natt på er!!

Höst

Ja nu kan man ju säga att hösten verkligen har kommit! Marknaden är förbi och regnet kommer lite då och då det är så trist att det är så. Nu i helgen har jag varit lite barnledig för Max har varit hos sin pappa, så jag har varit med Mimmi (syster) vi hade en liten kräftskiva hos Mimmi där även några av hennes vänner var med på, det var verkligen jätte trevligt. Sen drog vi ut på krogen jag kan inte säga att det var så skoj ganska dött faktist. Men det var skoj att träffa lite gamla vänner som man inte har mött på ett tag!

Nu har både jag och Max blivit snoriga jag har även en hosta som jag blir galen på det är så jobbigt! Max blir ju tio månader nu i september det kan jag inte fatta han är så stor. 

Nu sitter lilla Max i badet och jag sitter med datan i knät på toalettsittsen :) Den 4 oktober ska min lilla kusin gifta sig han är inte jätte liten han blir ju 20 år i dec, det ska verkligen bli jätte roligt jag längtar verkligen, undrar bara vad jag ska ha för kläder på mig och Max?

Sen också någon gång mellan oktober -  december ska jag flytta IGEN nu blir det till Hudiksvall igen. Jag och syrran Mimmi ska bo i ett litet hus var och dela på en liten gräsplätt det känns verkligen jätte roligt :) men jag kommer nog att sakna Gnarp lite grann..??  men det kommer var skönt med en liten gräsmatta och att Max kommer ha det så bra där han kan ju springa ut där i vår och leka utan att jag ska vara rädd för alla bilar för det finns ett staket runt husen! Så jag längtar, längtar, längtar.

Nu i veckan ska jag bara ta det väldigt lugnt och bara vara med min son sen till helgen fyller mamma år så då ska vi till S-vall och gratta henne. Helgen där på ska jag, Mimmi och Max åka till pappa i Hoting det ska bli skoj jag har inte träffat pappa sen Max dop och det var i april!

Nä gott folk nu ska jag ta och ta upp lilleman från badet så att han inte blir ett russin!


Ha det gött// Jessica

Kärlek, Vänner, Släkt, Barn...och Jobb

Ja vad skulle man göra om man inte hade sina näraste runt sig?? jag skulle iaf inte klara mig. När man mår som dåligast har man ju sina vänner, syskon, mamma, pappa eller sitt lilla barn som kan höja stämmningen radikalt! Även att jag älskar att jobba man lever ju upp så mycket och man slipper tänka på allt runt omkring sig! Men jag kan bli så less på att folk inte förstår att det kräver mycket av en att ha barn man hinner inte med sig själv och tyvärr inte jämt sina vänner och släktingar heller. När ens vänner ska gå ut ex på krogen eller bara på bio är det lätt för dem att gå men när man har barn måste man hitta en barnvakt och även se hur ens barn mår just den dagen för det kan också vara väldigt olika. Jag älskar verkligen att vara mamma till min lilla son men jag lovar att alla föräldrar blir trötta lite då och då? men då kan man tänka på dem som har flera en ett barn shit vilket jobb de föräldrarna gör! Men de flesta vänner och släktingar förstår vad det innebär med ett barn så det är verkligen skönt. :P

Men jag kan aldrig förstå hur man kan vara så ego och bara tänka utifrån sig själv hela tiden Hallå det finns flera här i världen som mår piss eller mår superbra tänk på de!

Nu har Max blivit 9 månader ja det går verkligen fort känns som han nyss låg i min mage och sparkade! Han har en framtand som håller på att växa ut. Han har det lite kämpigthan är lite gnälig och mamma mamma sjuk ingen annan får ta honom, Max som alltid låter alla andra ta och bära honom men det beror nog på tanden. Vi var och träffade min kusin och hennes karl och hennes dotter igår alltså Max tremänning det var skoj även att dom ska få en lite knodd nu i november å åå det ska bli så skoj det kommer ju bara att vara ett år mellan Max å den nya bebben. :P

Nu idag blir det nog till att sitta hemma det e ju så trist när det bara regnar hela tiden och det blir ju så grått utomhus nä fy vad trist..man får hoppas att det blir finare väder till marknaden men som vanligt så är det väl regn då också! Funderar på om jag ska försöka (om jag orkar) ringa runt till alla mina vänner som jag inte har hört av mig till under hela sommaren hum jag är väldigt dålig på att höra av mig hihi tur att mina vänner vet om det! Men jag har faktist haft fullt upp i sommar så jag tycker att det är helt ok...

Nu så sover min lilla prins i sängen och gnyr lite överförtjust åå han är verkligen så söt...<3

Nä ha det så bra så länge kom ihåg att älska livet och varandra <3

Alla kärlek från mig




                                   


RSS 2.0