Hej igen!!

Ja då var det ett tag sen igen!  Jag har jobbat väldigt mycket det är riktigt skoj, men jag blir såå trött på mig själv att jag blir trött! Om jag fick skulle jag somna vid sju med Max men det vill man ju inte, för man vill ju ha lite tid för Rikard också. Nu har vi börjat jogga det var kul men sååå otroligt jobbigt jag blev helt slut! Men vi ska ut nå mer också vi ska försöka oss på två ggr i veckan. Jag hoppas att vi håller det!

Idag har vi varit i Borgaparken och lekt i lekparken med min kusin och hennes barn sen fikade vi jätte mysigt!

Nu ska vi snart flytta vi hoppas på att få börja nästa vecka åå så jag längtar ska bli så skönt med lite större utrymme :) Jag har iaf börjat packa ihop mina grejer hemma i mitt lilla "hus". :) Längtar, längtar!

Imorron ska jag jobba några timmar undertiden som Max är på dagis sen ska vi hitta på nå skoj kanske ut och leka i lekparken? Är ju riktigt skönt att våren har kommit så att man slipper alla varma vinterkläder som tar år och dar att få på.

Maxen har blivit så stor nu han förstår så mycket idag när vi skulle ner på stan mötte vi en man och då stannar Max till och säger HEJ till honom, å vad mitt hjärta smälter då han är så go. Lika de att han har lärt sig säga Tack eller "Dack" som han säger. Varje gång man ger honom något säger han"dack":P mammas lilla goding. Idag när vi var på stan mötte vi Syrran "moster" Mimmi och hon köpte kläder till Max riktigt snygga också så dack Mimmi för dom:).'

NU sover mitt lilla pyre och Rikard är på jobbet så jag ska slänga mig på soffan och glo på lite tv!! ha det så gött kramisar


RSS 2.0