Sommar sommar sommar!!!

Hej igen glömde berätta att jag var och träffade föräldragruppen i söndags det var skoj att träffa alla föräldrar och barn som har kommit till oss. Alla barnen var så snälla och söta. Det är jätte skoj att träffa barn i samma ålder som Max. Tänk vad underbart det är med barn.

Igår var jag med syrrorna och mormor, Mimmi köpte en bil vi får hoppas att den håller, vi tjejer är kanske inte dom bästa på bilar. Sen åkte vi hem till mormor och morfar för Mimmi ska bo i deras uthus några månader tills hon får flytta till sin lägenhet så vi hjälpte henne att packa upp lite grejer! sen sov jag, Antonia, och Max över hos mormor och morfar. Vi snackade och hade skoj, har verkligen längtat på att få vara med mina båda systrar vi har så roligt ihop. Sen vid 23.00 gick vi på en promenad runt Forsa med Max för han somnade aldrig så vi gick ett varv och det var jätte skönt att komma ut i den friska luften.

Sen idag var vi och träffade kusinerna och badade med dem eller jag doppade mig inte men min lilla go unge han satt vid strand kanten och tyckte att det var jätte skoj att bada i vattnet :-) han var så söt.



Ha det så bra njut av värmen och av varandra kramar Jessica


                                      

Stockholm i mitt hjärta <3

 Hej alla sommarglada! Idag har jag varit på stranden med min vän Emma och Max. Det är skoj att jag och Emma träffar varandra igen. Det var härligt på stranden men man måste ju hålla koll på min lilla go prins helatiden idag åt han på pinnar, sand och grillkol hahah så det är bara att hålla ögonen på honom jämt jämt!!

Förra veckan var jag hos mamma och hennes karl i hans stuga de var skoj och mysigt vi spelade spel och åt massa gott! I samma veva när jag var borta hos dem födde min lilla katt massa kattungar så Mimmi min syrra fick vara lite katt barnmorska den kvällen :-) katten fick 4 små söta kattungar! Nu längtar man tills de kan se och springa runt lite hihih eller inte! Hoppas bara att det finns folk som vill ha en katt sen. Dom är jätte söta :-)


För två veckor sedan var jag i Stockholm och träffade massa vänner det var skoj några som hade fått barn! Det var skoj jag träffade även Helena min vän som har flyttat ner till sin kille saknar dig! Men vi hann träffas två gånger det var ju skoj vi var ju på grönan tillsammans, ojojoj vad jag älskar att åka karuseller jag blir som galen jag åkte allt som gick att åka det var super skoj det var ju bara en uppladdning till Disneyland :-) det är så härligt i Stockholm på sommaren jag saknar det så mycket jag hoppas att jag en dag får flytta dit igen. Jag trivs så bra där det är full fart. Men när jag var i sthlm fick jag känna på Max första tänder som kom det var ju jätte skoj men det är inte lika skoj att amma längre för nu kan han bitas hahah skönt att han vill äta lite mera nu. För till helgen ska jag börja jobba lite  så då måste han kunna äta, jag får hoppas att det går bra för honom och för mig  jag har ju inte jobbat på ett år så jag är säkert lite seg:-) skönt att det bara är ett bröllop då. Jag tänkte att jag skulle jobba lite nu så att jag kan spara mina mamma dagar, för jag vill gärna kunna vara hemma till nästa vår för det är då jag tänkte börja plugga igen men lite små jobb kan man ju alltid göra.

Nä nu ska jag ta och bada min lilla son hela han är en sandhög........

Njut av värmen och av varandra kramar Jessica



                                        

RSS 2.0