Hej:)

Nu har det gått så här fort igen att jag inte hinner med vad det är för dag eller vecka!!??  Max har varit iväg på dagis nu i två dagar han tycker att det är kul så fort jag har tagit av honom vinter kläderna börjar han vinka hej då till mig :) min lilla goding, det känns skönt att det är så ist för att han gråter varje gång man ska gå. Har inte hänt så mycket i veckan jag går hemma och väntar på att Rikard ska sluta jobbet haha är väl typ de jag gör om dagarna, var och träffa kusin min igår å hela hennes familj det var trevligt blev även bjuden på middag, det var gott å skönt att slippa lagamat för det gör inte jag, är verkligen kass på att lagamat man kan inte tro att man är uppvuxen med en pappa som e kock å släktingar som är det, plus att jag även har Rikard nu som är kock!! Har aldrig tyckt att det har varit skoj med mat så när jag absolut måste laga nån mat så blir det pytt i panna eller baconröra med pasta:) för jag tycker inte om pasta så mkt heller men med den röran så går det ner. Nu har jag sån tur att jag kan ge Max resterna från det Rikard lagar till oss dagen innan eller ibland får faktiskt Max burkmat och det gillar han :)

NU ikväll ska syrran och Markus komma och spela spel med mig och Rikard vi ska fortsätta våran tävling vi får hålla tummarna på att det är vi som vinner idag. I helgen är Rikard ledig så det blir mysigt vi ska till Bodaborg på lördag med 18 pers till och Max ska vara hos mormor i S-vall och hitta på massa bus som han är så duktig på att göra nu, idag var han hos Mimmi och Markus och drog ner en tallrik så att den sprack sen slängde han ner allt som låg på bordet sen stod han i soffan och drog ner blomkrukan så att det var jord överallt, de är mitt lilla bustroll de:)

Nä nu kommer mina motspelare snart så vi hörs nå mer, kanske i morgon??
Kram sov gott







Maxen på sin 1-årsdag :)

2009

Hej alihopa god fortsättning på det nya året:) Ska uppdatera mig lite på julafton var vi hemma hos min morbror med familj det var rikrigt kul, Max fick träffa tomten han blev lite rädd först sen märkte han inte av honom. Max tyckte att pappret till paketen var roligare en själva klapparna haha!! Han fick en gunghäst, en traktor mm och det tyckte han var roliga grejer att leka med!! Vi åt jättegott sen satt några och spelade spel medans jag var uppe en timme och la Max han var så övertrött så det tog ett tag att få honom lugn! Jag sjön singstar med mina kusiner och syrran ABBA låtarna som de fick i julklapp det var riktigt roligt. Sen blev det kväll och vi åkte hem jag och Rikard var trötta och jag tror att vi somnade på stört när vi kom hem. Juldagen var vi hemma och tog det lugnt sen på kvällen gick Rikard iväg och jobbade och jag somnade haha sen kom han hem vid ett å då låg jag och sov.

Den 26 dec åkte vi till Birsta ååå fy vad jag hade panik shit vad folk e tokiga jag orkade inte vara kvar där så länge sen åkte vi hem till mamma och Stefan dit även Mimmi, Markus och Antonia kom vi fick mat och sen spelade vi spel i några timmar sen var det dax att åka till våran faster och hennes familj som bor i Gnarp. Där fick vi också mat och efterätt jättegott och otroligt trevligt hade vi:) vi sjöng singstar och spelade buzz jätteskoj. Klockan gick och vi åkte hem till Rikard och Mimmi och Markus kom hem till oss och vi spelade spel vi har en tävling mellan oss och det står nu 6-5 till Mimmi och Markus men jag vet inte riktigt vad det blir för förstapris när vi är klara :)

Den 27 dec var vi i Missonkyrkan i Jättendal och träffade Rikards släkt det var ca 75 pers där han har en riktigt stor släkt. Jaghade jättetrevligt och Max tyckte att det var skoj också han träffade andra barn och han lekte och rev ner precis allt i hans väg :P sen åkte vi hem och bara tog det lugnt på kvällen.

Den 28 dec var vi i Bäling på isen och grillade med Rikards Pappa och familj det var mysigt men jag blir ju lite halvrädd att var på isen speciellt när jag hör hur isen knakar, sen gick vi hem till hans farmor och fikade gott!! Senare åkte vi hem och lagade god mat.

Den 29 dec var jag borta på jobb hela dagen det gick riktigt bra!! på förmiddagen var jag och köpte present till Rikard för han fyller den 30:e

Den 30 dec Rikard gör färdigt sina gräddtårtor riktigt gott var det, vi gick promenad på dagen sen var det fullrulle med besökare hela eftermiddagen vi speladespel och pratade det var en trevlig dag, men man blir slut av allt flängande som man har haft för sig, inte är det lugnt iaf!!

Den 31 den Nyårsafton vi gick en promenad upp till Högliden riktigt mysigt att komma ut men tyvärr var det inte så fin utsikt för träden har ju blivit förhöga så de skymmer utsikten! Sen gick vi hem till mig och städade innan min pappa kom och bjöd oss på mat vi gick på kina det var gott, pappa ska till utlandet så då tog han ett stopp att träffa oss det var ju ett tagsen jag tror att det var i september senast som vi sågs för pappa var det ett årsedan som han var i hudik Max var inte ett dugg blyg han slängde sig på morfar å bara myste. Sen åkte pappa och vi gick hem och förberedde för maten som vi skulle bjuda min vän Helena och hennes kille Lars på vi hade Max och han var så snäll han satt och åt med oss sen var Rikard och la honom sen spelade vi spel till tolvslaget sen gick vi ut på gården och kollade in fyrverkerierna  fina var de, sen gick vi in igen och spelade sen vid två åkte Helena och Lars hem och vi la oss och sov.

1JAN 2009 Max jag och Rikard gick på promenad skönt, sen kommer Magnus och hämtar Max jag kommer sakna min gullunge riktigt mycket han ska vara borta en hel vecka från mig och det blir första gången som han är borta så länge från mig! Jag vet att han har det bra hos sin pappa men det är ju jag som inte vet vad jag ska göra arbetslös och utan barn vad ska man göra??

2 Jan Har legat isängen och degat innan Rikard ska iväg och jobba, jag blir själv åker till min kusin som har fått barn nu i november är där ett tag och myser gullunge. Sen åker jag hem somnar och sover i två timmar vaknar vid sju och börjar städa, tvätta och diska. Sen lägger jag uppbilder på facebook, vid tio kommer min Rikard hem och vi ser på en gammal film Jack och Sarah den är riktigt bra tycker jag!!

Idag den 3 jan har jag träffat min mamma hon tog bussen från s-vall och hälsade på mig vi var på stan sen var vi på jambo och fikade sen gick vi hem till Rikard och pratade och såg lite på bilder det var riktigt kul med en mamma dotter dag idag. Nu ikväll har jag fixat i Max bok de första åren och i hans Scrap Book det är riktigt kul tycker jag! Nu längtar jag tills Rikard kommer hem <3


Ha det så bra kramar till er!!




                                  

                                  Max på nyårsafton mammas lilla snygging <3

RSS 2.0