Nuet!!

Hej igen nu har det gått ett tag! Jag har fått den nya vagnen super skönt, med en lite smidigare vagn. Jag har varit hos frissan nu och klippt av mig håret å fixat en liten lugg :) det känns skönt att få klippa bort dom slitna topparna men jag har det uppsatt helatiden för det var inte så många som tyckte att jag passade i så kort hår de tyckte att de såg bättre ut uppsatt så jag får väl lyssna på dem då :) Hur som helst så växer ju håret ut igen.  Å ska berätta vad irriterad jag var förrra veckan på bussen som jag skulle åka hem med från Glada Hudik det var den sista som gick kl sju allt känndes så bra en ny och smidig vagn tänkte jag, det kommer ju gå mycket bättre att få upp den på bussen HA trodde jag, fanns inte ens plats att ställa vagnen för det var en sån där buss med bord och bak och fram sitt platser. Så jag fick sätta de två hjulen på vagnen längst in i ett litet hörn och de tredje hjulet fick hänga fritt i luften och jag fick stå upp hela bussresan plus att Max vakna så honom fick jag hålla och den tunga vagnen som den blev efter dom där 45 minuterna, inte alls nå skoj, de är trist att de inte tänker på att vi som har barn också ska kunna få plats. Igår var jag och Magnus på Sex and the City bion den var hur bra som helst den filmen ska jag bara ha när den kommer ut på försäljning :) och lilla Max fick vara hos sin farmor det var nog skoj för honom. Skönt att han har börjat lära sig att äta lite välling och gröt nu men de går med ytte pytte små steg framåt! Imorgon ska jag och Max åka mot Hudik för jag ska vara barnvakt åt mina kusiner sen ska vi sova över där det kommer att bli skoj. Vi var ju även där på midsommar, det var jätte trevligt vi grillade och åt massa gott hela kvällen.

Till veckan ska vi ner till Stockholm och träffa några vänner ska bli hur skoj som helst jag saknar verkligen att bo där jag hoppas att jag en dag kommer dit igen! De flesta av mina vänner bor i sthlm så det ska bli skoj att få träffa dem och deras bebisar som dom har fått nu i början av året skoj me lite äkta mamma snack! :)

Hum vad ska jag säga min ena katt ska få kattungar och det tycker jag känns väldigt jobbigt hon kanske högst var ute i 3 dagar och på dom dagarna han hon bli med kattungar! så om det är någon som vill ha en kiss unge så hör av er till mig :-)



Puss till er från mamma Jessica :)




Max i bollhavet :-)









Vardag!!

Hej hej! I morgon bär det av till frissan ska försöka om jag vågar :) klippa av mig håret en bit och klippa till en lugg, å få håret slingat. Men de vågar jag väl? Får hoppas att det blir bra iallafall! I veckan som har varit har jag varit på fyra student middagar det var trevligt men man blev väldigt mätt! Sen på lördagen hjälpte jag min systers vän med bal uppsättningen det var skoj och det blev väldigt fint! Hoppas att ni alla fick det trevligt på balen. Jag har varit mycket och fiskat med Magnus, Mimmi, Magnus och Max det är skoj fast jag är jätte jätte rädd för fiskarna så jag håller mig på avstånd, vet att det är väldigt töntigt att vara rädd för ett par fiskar men vad ska man göra jag försöker att vara med iallafall :) Nu vill jag bara att värmen ska komma tillbaka så vi alla kan åka till stranden å sola och bada. Jag går promenad varje dag och det är så skönt jag hoppas att jag hinner med en sväng i morgon också. Min pappa ringde mig idag och berättade att han skulle opereras han har haft så ont i sitt knä så länge nu i ca 3 år så för ett tag sen sökte han äntligen läkarvård och då fick han röntga båda knäna och idag fick han svar på att knäna var så slitna att dem inte går att "använda" så han ska operera in en plast protes i knät, låter så hemskt men jag kikade runt lite på internet och det såg ut att gå fort och de var ganska så vanligt, det känns väldigt skönt att det inte var något värre :) nu får vi bara hoppas att det kommer en tid snart så att han får det gjort. På midsommar ska jag till Fränö det ska bli skoj har inte varit där på många år tror säkert att det var 10 år sedan, men jag har alltid sagt att den dagen jag har barn ska jag dit och nu har ja ju min goa lilla prins så nu kan jag åka dit igen:) det ska bli riktigt roligt hoppas att man träffar på gamla skolkamrater från Forsa? Har egentligen inte hänt så mycket på sistonde så jag har inte så mycket att skriva om men jag berättar senare om jag blev nöjd över "frisen" Nä nu ska jag hoppa i säng och hoppas på att jag får sova några timmar innan min lilla Maxis vaknar och ska ha mat. Älskar dig min lilla son <3


Sov så gott alla mammor, pappor, syskon, vänner, mm <3

Kom ihåg att älska livet






                                                   

Sommar och sol <3

Hej hej så underbart med värme varje dag!! Här hemma hos mig är det som vanligt upp tidigt på morgonen och ut på promenad. Nä men igår var jag och grattade min vän Helena som har tagit sjuksköterske examen bra gjort vännen. Men vägen till Gävle var lång jag och Max hoppade på x-tåget, när vi kommer in i tåget är det fullt där man kan ställa vagnen så jag får ta ur Max och ha honom i knät. Det gick ju bra men sen händer det som inte ska hända vagnen åker rakt ner i golvet på tåget och då gick båda bromsarna sönder på vagnen INTE alls så skoj. Jag har varit väldigt irriterad på vagnen länge nu den väger 18kg det är ganska så tungt att lyfta in den i bilen mm. Så idag bestämde jag och Magnus att vi skulle köpa en ny vagn så skönt. det roliga är att jag hela tiden har sagt att jag inte ska ha en vagn på trehjul men gissa vad det blev jo en med tre :-) och bara 8kg vägde den så det kommer nog att bli lite skillnad (får jag hoppas). Annars händer det inte så mycket just nu, jag önskar att jag kunde komma till stranden men jag har ingen bil den här veckan så jag får väl sitta hemma och dega då! Jag försöker sluta med amningen nu eftersom Max faktist börjar bli stor 7 månader så det är på tiden, men han vill inte riktigt äta burkmat eller dricka ur flaska så det gå inte så bra för mig men det är väl bara att försöka och försöka varje dag, så kanske han blir sugen snart på "vanlig" mat :).  Det går så fort med Max så jag blir rädd och jag börjar tänka mer och mer på hur man ska kunna uppfostra ett barn till att bli en trevlig och egen individ. Jag önskar att jag kan uppfostra Max till en bra pojk som vet skillnad på rätt och fel och att han alltid ska vara trevlig med folk och inte hålla på att snacka massa skitsnack om andra utan istället prata med personen det handlar om. Sen hoppas jag att han ska känna sig väldigt älskad och inte vara rädd för att visa känslor för känslor är ju det bästa vi människor har. Jag är väldigt glad att jag alltid har kännt mig älskad av mina föräldrar, syskon, släkt och vänner och att dem har hjälpt mig på vägen att bli en bra mamma, dotter, syster och vän. Men ingen är ju fel fri och självklart har jag också massa brister och jag hoppas att folk säger till mig hur jag är istället för att prata OM mig. Nä fy nu börjar det bli lite djupt här :-). Får se om min lilla go prins vaknar snart så att vi kan komma ut lite och kanske plocka lite blommor?

Men kom ihåg att säga till dina nära och kära att du trivs i deras sällskap och att du älskar dem! Tiden går så fort 

Många varma pussar Jessica



                                     

Hallå!

Hej alla glada nu har sommaren kommit med ett språng, det är ju helt underbart vad härligt det är :-) Max börjar att bli stor nu han kryper, sitter själv och han kan snart resa sig upp ur spjälsängen han är så duktig. Vi var på stranden i går i Hudik på Maln det var super härligt med lite sol på kroppen, och Max fick krypa runt i sanden och i vattnet han tyckte att det var jätte skoj:-) Jag tycker att det är så skoj att vara ute nu när det inte blir mörkt så tidigt för det känns som man hinner med mer om dagarna då! Ikväll ska jag följa med en kompis på ljusparty får se vad det är för något jag tycker ju om ljus så det blir nog trevligt. Sen måste ja ju berätta att i augusti ska jag, Magnus, Max, syrran Mimmi och hennes kille Markus åka till Paris och gå på Disneyland ja jag kommer nog aldrig att bli för stor för att åka karuseller det är ju hur skoj som helst:-) Jag har varit i Paris för 2 år sedan men det gör inget att åka dit igen! Sen att bara komma bort ett tag från Sverige är ju skoj och se nå annat. Nu ska jag snart träffa syrrans kompis för jag ska hjälpa henne med håruppsättningen som hon ska ha på balen så vi ska trixa och fixa lite nu och se om vi kommer på nån fin håruppsättning, men det tror jag :-)


Ha det så bra många varma soliga kramar från mig <3









RSS 2.0