Julafton :-)

Hej och God Jul allesammans :) idag ska vi til min morbror och hans familj och fira jul, det ska bli riktigt trevligt..ska bli kul att se hur Max beter sig när han får träffa tomten. Just nu är Max hos sin pappa så jag sitter här hemma hos Rikard själv för han är och hälsa på sin släkt under fm innan han ska följa med oss till morbror! 

I veckan som har varit fick jag jobba lite och det var riktigt kul var ju ett tagsen:P men nu är det dax att leta jobb för mina mammadagar har ju tagit slut :( nu i måndags träffade jag Helena och det var riktigt skoj..stötte även på Linda Så HEJ till dig ME :)


Nu hoppas jag att vi vänner kan ses nå framöver skulle vara riktigt skoj!!


Ha en otroligt kul och härlig Julafton med era nära och kära för det ska jag ha <3

God Jul kram

Mycket som händer på veckorna :)

Nu har det gått några veckor sen jag bloggade!! Det har hänt en del :)  Jag har hittat min kärlek och är så glad för det!! Vi var till fjällen under förra helgen det var riktigt mysigt!! vi åkte skidor och bara myste på! Sen har veckorna bara rullat på. Jag föll ner i en stentrapp med Max för någon vecka sedan det gjorde riktigt ont tur att jag klarade Max iaf, men jag blev blå på ryggen, benet, höftenoch armbågen och jag slog även i huvudet :-(.

Nu har ju max blivit ett år han har blivit så duktig, tänk vad fort den här tiden har gått!! fattar inte vart den har tagit vägen??

Nu i helgen var jag och hälsade på Helena och hennes fam det var riktigt kul, trevligt :) Vi var på IKEA och bara myste och åt gott!

Nu i måndags började Max på dagis det är verkligen kul för honom han trivs med andra barn, nu i två veckor ska vi skolain honom så vi är bara där 1-2 timmar om dagen, när vi ska gå hem börjar han att gråta:( min söta lilla son som jag älskar så oerhört mycket!

Nu sitter jag hemma och väntar på att min kärlek ska komma hem :) sen ska vi gå ut med Max och åka pulka :) det blir första gången för Max att åka den!!


Nä gott folk nu ska jag ta in min lilla son som har vaknat

puss och kram


RSS 2.0