Lite om veckan som har varit!

Hej hej igår torsdag var jag och träffade min gammla vän Sara som jag gick med på gymnasiet det var jätte roligt att träffa henne så jag hoppas att vi ses något mer! Senare på kvällen hälsade jag på hos mamma ett tag där satt vi och åt lite mat och snackade, sen ville Mimmi att jag skulle komma hem till henne och Markus, och där var även Anna jag var där ett tag och pratade det var skoj dom har fått det så fint i lägenheten! Sen åkte jag hem till Magnus för han hade slutat jobba vid 23.00. Jag och Max var så trötta så vi somnade.


Idag fredag har jag och Magnus handlat mat...sen for han på jobbet och jag träffade mamma och hennes vänninor på stan vi tog en fika på stan. Sen mötte jag upp Magnus bröder för dom ska sova hos oss i natt. Martin gick vidare men Emil var med mig på stan och handlade..det var skoj. Nu senare ikväll ska vi käka tacos och mamma ska komma och färga mitt hår lite mer ska bleka några slingor. :-)






image3

Max och mamma sover middag!

Onsdag!

Igår var jag och träffade Mimmi och Markus vi var ute på IKEA och kikade runt lite dom höll på att köpa lite grejer till lägenheten. Jag och Max var länge hos Mimmi och Markus vi kom hem kl 23.30 då gick vi och la oss, Max ville inte riktigt sova på en gång men till slut!

Idag onsdag har jag och Max varit på bvc och kollat vikt och längd allt var jättebra han växer som han ska! Nu har vi kommit hem och väntar på att Mimmi ska ringa för vi ska til henne och Markus. Senare i kväll ska jag hem till min mamma vi ska färga håret på varandra och bara umgås! Nu ligger Max i insattasen och sover men han små ler helatiden min lilla söt unge <3

Ja hallå igen!!

 Igår var vi hemma hela dagen å tog det väldigt lugnt, men sen vi åtta på kvällen åkte vi till Mimmi och Markus vi kikade i lägenheten deras den var jätte mysig där får ni nog det bra. Vi blev bjudna på toast och te de var gott. sen åkte vi hem igen och titta på tv och sen slängede vi oss i säng, försökte sova men Max ville va vaken så vi fick gå omkring med honom tills han somnade igen.

Idag tisdag har det varit en lugn morgon Max vaknade lite under natten men inget som var jobbigt sen vaknade han halv tio och ville byta blöja sen somnade han om i soffan och det gjorde nästan jag också! Magnus sov ett tag till. Idag har vi badat Max han tycker att det är så roligt han ler allt vad han kan och spakar med fötterna och vevar med armarna. Magnus börjar jobba 15.00 och då ska vi köra upp honom på berget å sen ska jag och Max åka hem till Mimmi och Markus och se om dom har fått ordning i lägnheten.



Ha en bra dag KRAM!

Ny dag nya tag!

Igår söndag var vi ut på en promenad jag Magnus och Max det var väldigt skönt att få komma ut lite "rensa hjärnan" efter promenaden var det dax för mat så gott jag har tur som har en kock till karl! Sen efter maten klippte jag Magnus hår det blev ganska så bra:-) Sen låg vi bara i soffan och slappa tills Magnus skulle iväg och Anna och Mimmi kom. Vi tittade på One tree hill det var bra. Sen satt vi bara å snacka å sappade runt på tv:n. Senare på kvällen satta jag och Magnus och såg på House jag vet inte riktigt vad jag tycker om den serien ibland är den bra och ibland är den väldigt knäpp.? Våran underbara son var vaken hela kvällen han vaknade och somande helatiden grät och var helt enkelt bara less, fick gå runt med honom i lägenheten det hjälpte ett tag sen fick jag gunga honom fram och tillbaka tills han somnade och då var kl 1.30 men som tur är vaknar inte Max så tidigt på morgonen.

Nu är det måndag, Magnus ligger fortfarande och sover och Max har vaknat men har nu somnat i babystolen, han sitter och sover så sött. Idag när Magnus är ledig från jobbet ska vi tvätta. Sen hoppas jag att jag får ut honom på en promenad med mig. Min syster och kille flyttar hit till Sundsvall idag så jag tänkte att vi ska åka och hälsa på dom och se hur lägenheten ser ut det ska bli så skoj att Mimmi flyttar hit hon kanske får med mig ut på nått träningspass för hon är väldigt duktig på att tjata! Undrar hur den här veckan kommer att se ut säkert lika som alla andra dagar?

Ha en trevlig måndag!

Sammanfattning av helgen!

På fredag eftermiddag begav jag mig till läkaren det gick rätt så fort att komma in till en läkare, han var trevlig och allt gick bra! Magnus väntade utanför med Max vi skulle gå till ICA och handla lite till maten som vi åt senare på kvällen! Sen bänkade vi oss i soffan å bara degade Magnus somnade åtta och jag runt fyra för naturligtvis vaknade Max vid tolv och var jättepigg och ville inte alls sova så det var bara till att sätta på tv:n igen å försöka att hålla upp ögonen! de gick ju de med men på lördagen var jag lite små trött. 

Lördag! Vi vaknade och jag fick en god lunch av Magnus äggnudlar, kött, och lite soya blandat i ett gott var det iaf. Sen tog vi på oss ytterkläderna och tog en promenad med Max ner på stan och bara gick omkring det var så skönt att bara komma ut! Sen var det bara att gå hem igen ÄTA som vi bara gör i den här familjen och se på en film. Efter filmen hyr vi en film på telia och vi lägger oss i sängen å somnar in, men då vaknar lillprinsen och är ganska så pigg, men vi fick honom att somna runt ett så det var ju jätte skönt!

Söndag: Idag är en ny och härlig dag , vaknar utvilda och mår bara bra, snön har kommit å det är härligt! Idag ska Magnus på kasinot med några polare och jag, Max, syrran och kanske Anna ska sitta här hemma och suga oss in i One tree hill. Idag är Max trött han sitter nedan för mig i sin babystol och slumrar till han vevar lite med armarna och benen han har inte riktigt koll på vad han gör en! Min prins är så söt älskar honom så mycket gullunge :-)


image2

MAX PÅ BB HAN ÄR 1 DAG GAMMAL

Fick svar efter 35 min

Idag fredag skulle jag försöka få tag på en läkartid! snacka om jobbigt fick sitta i telefon i 35 min under den tiden fick man höra samma kvinna prata "de är snart din tur" plus att Max inte ville ligga i sängen och sova nä han ville att jag skulle gå runt i lägenheten så att han hade något att se på! Men till slut kom man fram till en sköterska som var väldigt trevlig , hon jag pratade med igår var kort i tonen och ville nästan inte hjälpa en! Skönt att den här tjejen ville lyssna på mina problem och tjofs fick jag en tid idag! Men igår var det så krångligt att få fram en tid då fick jag den 7 feb men om man ringer och vill ha hjälp samma dag då borde de sätta in en på akuttid! Men skönt att det löste sig i allafall! Jag och Magnus har kommit fram till att vi ska sluta äta så onyttigt eftersom (vi fick en utomlands semester i Julklapp av min pappa ) vi nu snart ska ligga på playan å sola och bada och där äta så mycket god mat! Det går ganska så bra man kan känna sötsuget lite grann men det börjar försvinna, ska även försöka att röra mig lite mer kanske ta med Max på en promenad men det är ju så dåligt väder regn i dag igen! Jag ska även gå i väg och simma med mamma och syrrorna! Jag tycker om att jogga så jag ska leta fram joggingskorna! Nu börjar Max att vakna nu är det mat dax som gäller!







image1


Välkommen till min nya blogg!

Ska börja blogga som många andra också gör! Ska berätta lite vad jag gör hemma som mammaledig! Vaknar ca kl:11 går och duschar klär på mig sminkar mig. Sen går jag till datan och kikar runt lite sen sätter jag mig i soffan och sappar runt. Max vaknar ca 12-13 och då är det blöjbyte och mat dax! Efter maten vill Max gärna stå på mina knän och balansera liten han blir så glad och ler helt underbart så att jag smälter i hela kroppen <3 Tänk vad mycket kärlek man får av ett litet barn. Det är helt otroligt vad han växer och blir mer och mer nyfiken på världen och alla ljud som kommer från alla håll och kanter! Max är 2 månader så han är ju lite ännu men man märker hur fort det går på alla kläder som han redan har vuxit ur :-) Runt ca 14.00 blir Max trött och somnar om, jag börjar städa och sedan sätter jag mig vid datan  eller tv:n igen. Måste börja gå ut mer på nån promenad? Hoppas att bvc fixar någon föräldrargrupp så att jag kan träffa andra mammor som är hemma med sina barn, vi flyttade till Sundsvall i dec så jag känner inte så många här. Min mamma och syrra bor här och snart kommer mina andra syster att flytta hit så snart blir vi samlade igen <3 får se om jag kommer klara av att skriva nått i bloggen nu!

Kram på ER!


RSS 2.0