Sammanfattning av helgen!

På fredag eftermiddag begav jag mig till läkaren det gick rätt så fort att komma in till en läkare, han var trevlig och allt gick bra! Magnus väntade utanför med Max vi skulle gå till ICA och handla lite till maten som vi åt senare på kvällen! Sen bänkade vi oss i soffan å bara degade Magnus somnade åtta och jag runt fyra för naturligtvis vaknade Max vid tolv och var jättepigg och ville inte alls sova så det var bara till att sätta på tv:n igen å försöka att hålla upp ögonen! de gick ju de med men på lördagen var jag lite små trött. 

Lördag! Vi vaknade och jag fick en god lunch av Magnus äggnudlar, kött, och lite soya blandat i ett gott var det iaf. Sen tog vi på oss ytterkläderna och tog en promenad med Max ner på stan och bara gick omkring det var så skönt att bara komma ut! Sen var det bara att gå hem igen ÄTA som vi bara gör i den här familjen och se på en film. Efter filmen hyr vi en film på telia och vi lägger oss i sängen å somnar in, men då vaknar lillprinsen och är ganska så pigg, men vi fick honom att somna runt ett så det var ju jätte skönt!

Söndag: Idag är en ny och härlig dag , vaknar utvilda och mår bara bra, snön har kommit å det är härligt! Idag ska Magnus på kasinot med några polare och jag, Max, syrran och kanske Anna ska sitta här hemma och suga oss in i One tree hill. Idag är Max trött han sitter nedan för mig i sin babystol och slumrar till han vevar lite med armarna och benen han har inte riktigt koll på vad han gör en! Min prins är så söt älskar honom så mycket gullunge :-)


image2

MAX PÅ BB HAN ÄR 1 DAG GAMMAL

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0